[seox_bb_container full_width=”false” equal_height=”true” id=”” class=”bg-blue”][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=””]

Maastricht Porselein

Maastricht Porselein koestert de kennis en de ervaring waarmee haar reputatie is opgebouwd. Wij geloven in karakter en identiteit. In creativiteit en vernieuwing. Maar ook in tijdloos design en in integere, solide kwaliteit.

Het Porselein servies van Maastricht Porselein (voorheen Mosa servies) staat bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Dit servies is ontworpen en gecreëerd voor intensief gebruik in de verschillende branches. Op kleurechtheid verlenen zij een levenslange garantie. Bovendien is het servies van Maastricht Porselein: functioneel, kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en heeft een perfecte warmteabsorptie en -afgifte.

Je kunt kiezen uit wit of een leuke mix en match van verschillende kleuren

[/seox_bb_column][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”image-as-container-background”]

[/seox_bb_column][/seox_bb_container][seox_bb_container full_width=”false” equal_height=”true” id=”” class=”bg-brown bg-image-left”][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”image-as-container-background”]

[/seox_bb_column][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”text-white”]

Bredemeijer

Dubbelwandige theepotten

De dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn een begrip onder theeliefhebbers in de hele wereld. Het design en de hoogwaardige kwaliteit maken dat echte connaisseurs kiezen voor Bredemeijer. In de uitgebreide collectievan dubbelwandige theepotten is er voor elk wat wils. Alle dubbelwandige theepotten zijn vervaardigd in eigen beheer uit roestvast staal, waardoor thee extra lang warm en op smaak blijft. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn gemakkelijk in het onderhoud.

De verschillende series Minuet – Duet – en Duet Design zijn bij Coffeeted verkrijgbaar. Voor deze gehele collectie leveren wij ook de bijbehorende Duet Theefilter.

Dubbelwandige thee en koffie glazen

De voordelen van deze dubbelwandige glazen zijn dat je thee of koffie lang warm blijft en dat jij je handen niet verbrandt. Tegelijkertijd houdt het glas je koude limonade ook lang cool.

Hoe kan dat? Tussen de twee wanden zit een laagje lucht. Lucht geleidt warme en koude lucht minder goed dan glas. Denk maar aan dubbelglas in de ramen in je huis. Dit werkt op precies dezelfde manier.

[/seox_bb_column][/seox_bb_container][seox_bb_container full_width=”false” equal_height=”true” id=”” class=”bg-blue”][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=””]

Glazen en gietijzeren theepotten

Of je nu een glazen theekan met RVS filter van Samadoyo zoekt, of een Chinese stijl gietijzeren theepot, of wellicht een strakke stijlvolle tijdloze theepot wilt: verschillende designs, maten en materialen bieden wij aan in ons assortiment.

Een Tea for One potje voor 1 kopje of een ruime theepot voor de visite, in verschillende designs staan deze in onze schappen. Veelal met bijbehorende mokken.

Waterkokers

Om jouw thee perfect te kunnen zetten hebben wij waterkokers die op de juiste temperatuur ingesteld kunnen worden. 80C voor een fijne groene thee en 100C voor een zwarte thee, zelfs met een kleurtje om aan te geven op welke temperatuur het is ingesteld. Een must voor de echte thee liefhebber.

[/seox_bb_column][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”image-as-container-background”]

[/seox_bb_column][/seox_bb_container][seox_bb_container full_width=”false” equal_height=”true” id=”” class=”bg-brown bg-image-left”][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”image-as-container-background”]

[/seox_bb_column][seox_bb_column xs=”12″ sm=”6″ md=”6″ id=”” class=”text-white”]

Thee Accessoires

En uiteraard thee accessoires, zoals thee-eitjes, thee-tangen, theezeefjes en biologisch afbreekbare theefilter zakjes. De juiste verpakking als theeblikjes en thee dozen mogen niet ontbreken.

Wij zullen ons assortiment ook regelmatig aanvullen met mooie nieuwe producten om je als klant een reden te geven toch weer even binnen te stappen.

Theedozen

Om de thee in te bewaren hebben wij hele mooie theedozen van hout voor zakjes thee en theedozen voorzien van blikjes om jouw voorraad losse thee in te bewaren. Een ware lust voor het oog.

[/seox_bb_column][/seox_bb_container][seox_bb_container full_width=”true” equal_height=”false” id=”” class=”bg-lightbrown”][seox_bb_column xs=”12″ sm=”12″ md=”12″ id=”” class=””]

bestel snel & gemakkelijk

Je favoriete servies

Bekijk alle producten

[/seox_bb_column][/seox_bb_container]