kleurrijk en fris

Or Tea?

Organisch: Bestaat enkel uit premium theebladeren, dus geen kleur, geur en smaakstoffen. Elke slok is puur natuur.

Biologisch: theebuiltjes zijn gemaakt van maïszetmeel en het steksel is van ongebleekt katoen. Bovendien maken ze enkel gebruik van gerecycleerd papier en karton en kiezen ze voor biologisch afbreekbare inkt. De producten van Or Tea? zijn officieel gecertifieerd door het wereldwijd erkende IMO Control als BIO producten.

Moderne, kleurrijke en vooral gedetailleerde kunstwerken ompakken deze mooie veelal biologische theebladeren uit China, waar al eeuwenlang thee als een ware kunst wordt gezien.

Kom langs in onze winkel (dat is dé beste beleving) of op onze webshop om te aanschouwen waar de gehele collectie uit bestaat.  24 theesoorten als losse thee verpakt in prachtige blikken, of voor jouw gemak verpakt in bijpassende theezakjes en uiteraard bijpassend servies. De Gift collection zal zeker zorgen voor veel blijde momenten.

Onze collecties

Toen 5000 jaar geleden, Shennong in het bos water wilde koken en daar bladeren vond in zijn waterketel die een heerlijke geur verspreidden, was het geschiedenis van thee drinken begonnen.

Nu wil Or Tea? als hoogstaand thee merk, deze eeuwenoude Chinese erfenis uitstralen.

Welke smaak je ook proeft, je wet zeker dat er in de Or Tea? range een smaak zit waar je verliefd op wordt!

Onze drie lijnen bestaan uit 24 verschillende theeën met elk een uniek kenmerk en 16 daarvan zijn gecertificeerd biologisch.

Or Tea?

Chinese Classic collection

Bestaat uit 8 klassieke smaken die gemaakt zijn van eerste klas theebladeren zoals zwarte thee, oolong, witte en groene thee met smaken die uiteenlopen van houtachtig tot fris bloemig.

Bekijk alle producten
Or Tea?

Well-Being Series

6 wonderschone Melanges die goed zijn voor de gezondheid.

Bekijk alle producten
Or Tea?

Urban Pop Series

In deze range geven wij de bekende smaken een OrTea? twist zodat ze verrassend genoeg, net iets anders smaken. Zoals je zult merken als je de kruiden in onze Merry Peppermint proeft, of de korenbloem in onze Duke’s Blues.

Bekijk alle producten

bestel snel en gemakkelijk

Je favoriete Or Tea

  Beeeee Calm

  BIOLOGISCHE KAMILLE

  Cubamint

  FRISSE HERBAL TEA

  Detoxania

  DETOX GROENE THEE MET KURKUMA

  Dragon Pearl Jasmine

  Dragon Well with Osmanthus

  Duke’s Blues

  BIOLOGISCHE EARL GREY BLUE FLOWER

  Energiner

  HERBAL TEA MET GEMBER

  Gingseng Beauty

  GROENE THEE MET GINSENG

  Kung Flu Fighter

  BIOLOGISCHE INFUSIE MET O.A. EUCALYPTUS EN GEMBER

  La Vie en Rose

  ZWARTE THEE MET ROZEN

Bekijk alle producten

Visie

Wij van Or Tea? zien onszelf als thee missionarissen met de wens om, samen met top professionals, onze klanten de beste thee vanuit de hele wereld te brengen.

Door Chinese moderne kunst te combineren met de millennia oude thee traditie willen wij theedrinken tot een kunstuiting maken en een nieuwe generatie van theedrinkers kennis laten maken met deze aloude maar toch weer moderne drank.

Brandvalues

Met onze eye-catching verpakkingen zijn wij vastbesloten om de meest eerbiedwaardige drank ter wereld opnieuw niet alleen trendy, hip en playfull te maken maar vooral ook gezond, kwalitatief en smakelijk. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten van over de hele wereld ziet alles er, na een slokje thee, net een beetje anders uit.

Distributie

Sinds onze lancering in 2010 zijn we vertegenwoordigd in de top department en concept stores, in luxehotels, prachtige delicatessenwinkels en restaurants, koffie en thee shops over de hele wereld.

Ook is onze thee reeks inmiddels uitgegroeid van 6 naar 24 theeën en we zijn nog lang niet klaar.