Nijmeegse chocolade

Uiteraard was het voor Coffeeted overduidelijk om met Nijmeegse ondernemers te gaan samenwerken. Voor onze chocolade kwamen we al snel bij Chocobreak. Peter Doekbrijder straalt veel passie uit als hij begint te praten over alle mogelijkheden wat hij kan maken met Callebaut chocolade. Hij zorgt voor een ware smaakbeleving in een klein pakketje omhult met verschillende chocolade. Fairtrade chocolade en absoluut alleen maar natuurlijke producten dat is waar Chocobreak voor staat en hun klanten te verassen met overheerlijke smaken. Kom gauw langs om het zelf te ervaren.

Chocobreak

Peter Doekbrijder (51) begon na het faillissement van zijn werkgever voor zichzelf, als chocolatier in Nijmegen. In 2010 startte hij met zijn vrouw Loes Chocobreak in hartje Nijmegen.

Chocobreak maakt luxe chocoladeproducten en verzorgt workshops en demonstraties. “Wij werken met de hoogste kwaliteit chocolade van Callebaut, een Belgische fabriek die louter duurzame cacao gebruikt. Het is ook een sociaal bedrijf. Ze bouwen bijvoorbeeld scholen voor de kinderen van de boeren. Dat maakt hun cacao in alle opzichten duurzaam. Met Chocobreak wil ik mijn passie voor, en kennis van chocolade overbrengen op het grote publiek. Onze passie is chocolade omdat het lekker is en je er ongelimiteerd iets van kunt maken.” Tevens verkoopt Chocobreak ook de gezonde Acticao chocolade.

Hotchoc spoons van Chocolate Company

The Chocolate Company mag met trots claimen dé uitvinder van de hotchocspoon te zijn. Puur genot in vele smaken op een houten lepel te verkrijgen, om daar heerlijke warme chocolade van te maken, of om gewoon lekker zo op te eten en natuurlijk om cadeau te geven.

BOMbons

Alle chocolade wordt ambachtelijk en met de hand gemaakt uit premium UTZ gecertificeerde cacaobonen.. Hun serie bonbons heten niet voor niets BOMbon. Ze zitten namelijk bomvol smaak! Door de unieke vullingen en top chocolade is elke bonbon een absolute smaaksensatie.

De BOMbons worden door onze chocolate designers met artisanale vaardigheid gemaakt. Op die manier heeft elke bonbon persoonlijke aandacht gekregen… en dat proef je!

We kunnen dankzij onze samenwerking met The Chocolate Company een groot assortiment Hotchoc Spoons en Bombons aanbieden . Ook uiteraard suikervrije chocolade zal niet ontbreken.

Onze eigengemaakte flikken

Smaakomschrijving van onze flikken:

Have you bean Coffeeted is gemaakt van een overheerlijke melkchocolade met de juiste toevoeging van koffie. Always leave with a smile is een zachte volle witte chocolade verfijnd met sinaasappelsnippers. Enjoy your chocolate break is een echte pure sensatie met de hemelse combinatie van caramel zeezout. Onze chocolade flikken mogen zeker niet ontbreken bij een heerlijke kop koffie of mok thee, of uiteraard leuk om als cadeau te geven.

Laat je vooral verrassen door de wisselende smaken.

een greep uit ons assortiment

Je favoriete Nijmeegse chocolade

Bekijk alle producten

Acticoa™ chocolade

Dat chocolade lekker is hoeven wij je niet te vertellen, maar dat chocolade ook gezond is, is misschien nieuw voor je. Door de Maya’s werd de cacaoboon al als ontsteking- en infectie remmend middel en als medicijn gebruikt. Het staat onomstotelijk vast dat de cacaoboon méér dan 200 stoffen bevat die onze gezondheid stimuleren. Polyphenolen zijn er daar één van. Deze anti-oxidanten hebben een positief effect op onze lichaam en geest.

Bekijk de specificaties van Acticoa