Coffeeted Lekkernijen

Bij een lekker kopje koffie of een heerlijk verwarmende thee kan een lekkernij uiteraard niet ontbreken.
Chocolade, fudge, Italiaans koekje of overheerlijke truffels met de hand gemaakt. Om zelf ervan te genieten of om cadeau te doen, we hebben voor ieder wat wils.In de zomer genieten van een Italiaans ijsje of een frozen Illy coffee en de winter lekkere notenmelanges.Seizoens lekkernijen zullen zeker niet ontbreken. Kom gauw langs om te genieten.

Special Truffels

Voor een speciale traktatie en een ware smaaksensatie hebben wij meer dan 25 verschillende oogverblindende en tongstrelende truffels. Elke truffel bestaat uit een chocolade bol (puur, melk of wit) en is gevuld met een zachte vulling en gedecoreerd met gedroogd stukjes fruit of chocolade al naar gelang welke truffel je kiest. Neem bijv. de Balsamico Framboos: donkere chocolade met frambozen-balsamico vulling gedecoreerd met gedroogde framboos en bosbes. Of de Roos: witte chocoladetruffel met een zachte, milde rozencrème vulling en gedecoreerd met witte chocolade schaafsel.

Een geweldig en smaakvol cadeautje of gewoon lekker om jezelf te trakteren.

Italiaanse Lekkernijen

Nougat
Hebben wij van het wel bekende en gerenommeerde merk Quaranta.
Al sinds 1929 heeft Antonio Quaranta en zijn vrouw dit merk opgebouwd tot een groot familie succes en leveren zij in verschillende smaken hun nougat.

Een reep of taartpunt, vruchten of chocolade, pistache of karamel…de grootste uitdaging is juist de keuze. Kom gerust binnen om deze uitdaging aan te gaan.

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele Cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid ipv gefrituurd en bereid met alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten. De buitenkant bestaat uit croccante amandelschaafsel en de binnen kant is gevuld met verschillende soorten creme. Het is meer dan een koekje, meer een klein gebakje om je vingers bij op te eten.

Amarettini (Italiaanse Bitterkoekjes) en Cantuccini (ambachtelijke Italiaans koekje met 25% amandelen) heerlijk bij een kopje espresso, mooie Darjeeling thee of een Toscaanse dessertwijn (zoals de Italianen het doen).

Fudge

Gardiners of Scotland: een Schots familiebedrijf die sinds 1949 bijzonder lekkere handgemaakte fudge maakt op basis van traditioneel Schots recept van Vanille tot Baileys en van Karamel Zeezout tot Chilli.

Verpakt in verschillende oogverblindende blikken, een mooier en lekkerder geschenk is bijna ondenkbaar.

Seizoens producten

Italiaans ijs in 12 verschillende smaken

Noten melanges

Illy Frozen Coffee

In de zomer hebben we heerlijk Italiaans ijs in 12 verrukkelijke smaken, of voor de koffie liefhebber een Illy Frozen coffee.

In de winter noten en noten melanges voor een lekker avondje thuis.

een greep uit ons assortiment

Je favoriete Nijmeegse chocolade

Bekijk alle producten

Moederdag en Pasen zijn alom favoriet waar chocolade niet mag ontbreken.
Je moeders hart smelt van deze hartjes oublies of harten cupcakes. En met de pasen kan je maar beter deze overheerlijke luxe gevulde eieren verstoppen of je kinderen verassen met een super leuke hot chocspoon.

Moederdag cadeaugeschenken en leuk opgemaakte paasmanden zullen uiteraard in de winkel aanwezig zijn, of stel zelf de producten samen en maken wij er een mooi cadeaugeschenk van.