Doe maar een koffie..

..dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verschillende landen, streken en plantages. Dan komt het neer op de juiste branding en melangeren en de correcte zorg voor de kwaliteit van de koffie. Dus de zoektocht naar de juiste koffiebranderij was begonnen.

Onze samenwerking met onze koffiebranderij

In de zoektocht naar een koffiebranderij die net als ons de juiste visie heeft qua kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid, kwamen we uit bij een koffiebranderij uit het zuiden, die al ruim 65 jaar de passie voor koffie in hun genen hebben.

Doordat ze zelf naar de plantages toegaan om zo hun koffie rechtstreeks uit de producerende landen te kopen, kennen ze hun exporteurs en koffieboeren en de plantages waar de kwaliteitsbonen vandaan komen.

Duurzaamheid

Zij kopen gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies kopen zij in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast kopen we biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

Ons brede assortiment bestaat uit single origins, melanges, veel espresso’s, en diverse gecertificeerde en biologische koffies. Zoveel soorten, zoveel smaken, maar een ding hebben al deze koffies gemeen: het zijn alleen de beste premium koffies met een geheel eigen karakter.

Coffeeted biedt je de juiste koffiebonen voor de verschillende zetmethodes. Of je bonen zoekt voor jouw espressomachine of de juiste bonen voor een slow coffee of filterkoffie machine; laat je gerust door ons team adviseren. Uiteraard kunnen wij jouw koffiebonen in de juiste maalgraad malen.

Machines en accessoires voor de verschillende koffiezetmethodes zoals; Moka express, Espresso machines, Chemex, Percolator, Cafetière, slow brew coffee en aeropress kun je in onze winkel en op onze webshop vinden. Tevens kunnen wij op verzoek een afspraak maken om deze technieken in onze winkel aan je te tonen. En uiteraard mag het juiste servies niet ontbreken.

Koffie drinken wordt een andere beleving zodra je bij Coffeeted binnen bent geweest.

~Have you been Coffeeted~

bestel snel & gemakkelijk

Je favoriete koffie

  Amsterdamse Trots

  Dark roast

  Arabica Selection Brazilië Iperespresso Capsules

  9,99

  Brasil

  Medium roast

  Cafeïnevrije Arabica BIO

  Medium roast

  Classico Espresso BIO

  Dark roast

  Coffeeted Huismelange

  Dark roast

  Colombia

  Medium roast

  Costa Rica tarazzu

  Medium roast

  Cuba

  Medium roast

  Ethiopië Sidamo BIO

  Medium roast

  Ethiopië Yirgacheffe

  Medium roast

  Filter koffie capsules donkere branding

  8,49

Bekijk alle producten

Machines & accessoires

Machines en accessoires voor de verschillende koffiezetmethodes zoals; Moka express, Mokka Master, Espresso machines, Chemex, Percolator, Cafetière, slow brew coffee en aeropress kun je in onze winkel en op onze webshop vinden. Tevens kunnen wij op verzoek een afspraak maken om deze technieken in onze winkel aan je te tonen. En uiteraard mag het juiste servies niet ontbreken.

Koffie drinken wordt een andere beleving zodra je bij Coffeeted binnen bent geweest.

Bekijk alle koffiemachines

Barista tools

Alles voor het perfecte kopje koffie

Barista Tools

Bekijk ons assortiment
Espressomachines

Illy & Gaggia

Espressomachines

Alles over espressomachines
Koffiezetmethodes

Artikelen zoals Bialetti en Moccamaster

Koffiezetmethodes

Alles over koffiezetmethodes

bestel snel & gemakkelijk

De beste machines en accessoires

  Gaggia Accademia

  1.599,00

  Gaggia Babila

  1.399,00

  Gaggia Brera

  599,00

  Gaggia Carezza Deluxe

  299,00

  Gaggia Classic Espresso

  349,00

  Gaggia Velasca Black

  639,00

Bekijk alle koffiemachines