Zoete Italiaanse delicatessen

Gusto

Bij een lekker kopje espresso of cappucino hoort natuurlijk een heerlijk ambachtelijk koekje, chocolade of zachte nougat!

Onze visie qua kwaliteit en biologische koffie en thee, wilden wij ook voortzetten in onze lekkernijen voor bij de koffie en thee. Coffeeted is blij dat zij haar klanten ook kan laten genieten van overheerlijke authentieke Italiaanse lekkernijen zoals diverse Nougat (Torrone) , Chocoladetaarten Cannoli en  Pasticcini en de overheerlijke dragees, uiteraard met limoncello.

Ambachtelijke en natuurlijke producten!

Omdat GustoNL al meer dan 12 jaar wekelijks direct uit Italië importeert, hebben wij een zeer breed assortiment, ambachtelijk bereid en betaalbaar. Wij zoeken altijd naar kleinere of middelgrote familiebedrijven die de specialiteiten van hun regio nog op originele wijze bereiden. Tevens letten wij bij de keuze van onze producenten ook op dat zij geen onnodige smaak- en kleurstoffen aan hun producten toevoegen, zodat wij een zo natuurlijk mogelijk product aan onze klanten kunnen bieden. Ook bieden wij een steeds breder gamma aan biologische en glutenvrije delicatessen aan.

GustoNL is continu op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn of waarvan de kwaliteit superieur is aan producten die wel al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. De Nederlandse consument stelt steeds hogere eisen aan haar Italiaanse ingrediënten en wij zorgen er dan ook voor dat wij met ons aanbod voortdurend hierop inspelen. Omdat wij veel contacten hebben door heel Italië en ook graag nieuwe dingen uitproberen kunnen wij je wekelijks verrassen met nieuwe Italiaanse lekkernijen!

Daar kan Coffeeted wel in meegaan.